Casa vil til vinteren/våren bli paret, valper ventes vår/sommer 2024. Ønsker du/dere info om Casa og utvalgt hannhund, ta gjerne kontakt for mer info.

Fannie ble i november paret med Heggskogens Zorro til Reidar Håheim (se bildet) i Lofoten. Dette er en kombinasjon jeg har svært stor tro på. Valper ventes født ca 20 januar 2024.

Vært forskjellig elgjakter både i september og oktober frem til snøen kom. Guro hatt veldig mange fine ståloser og sin beste høst hittil. Flere enn meg har fått skutt elg for henne i fine loser. Loser gjerne mange timer, samtidig som innkallingen fortsatt fungerer fint. Det er moro!

Det har også i høst vært noen fine dager på rypejakt selv om det ikke var noe toppår for rypa mange steder. Alle hunder fått brukt seg bra – og vi alle synes rypejakt er helt topp!

Rypedalen's Venatrix fikk Excellent, CK, Cert, 1. BTK og BIM både på utstillingen til Østfold Fuglehundklubb og Hallingdal Fuglehundfestival med en ukes mellomrom nå i juni måned. Vena er dermed Norsk Utstillingchampion!

Jeg planlegger 2 kull på engelsk setter senhøstes 2023/tidlig vinter 2024. 


s5 logo

Søndre Eggevei 4
3404 Lier

 
922 64 939