Født: 27.02.12 Reg.nr. NO34350/12

Godkjente avlstispe NGK. HD-fri A. PRA Fri, CCA fri, helseattest OK.

Camilla var den minste valpen i kullet, men så absolutt en tøffing. Selvsikker og selvstendig som få valper er. Hun ble født i bilen og er veldig glad i å være med på tur. Skal bli moro og følge henne fremover! Satser på at også Camilla skal bli en veldig god jakthund (skrevet mai 2012).

Camilla har nå blitt en voksen hund som er bra erfaren, sterk søker og en fremragende fuglebehandler som reiser for å drepe rypa. Sterk motor og har en evne til å finne fugl der alle andre ikke finner fugl. Ble ikke startet på jaktprøve i UK da andre hunder og egen jakt ble prioritert da hun var på slutten av uk alderen. Men hun gjorde det skarp i voksen klassen med en gang. Fikk en velfortjent 1AK allerede på sin fjerde start! (skrevet mars 2015)

Camilla fikk 26.01.17 - 9 valper. 3 tisper og 6 hanner. Far til valpene er NJCH Femundhunds Prins (NO56213/11)

Juli 2020: Milla fikk livmorbetennelse, denne ble operert bort og alt virket bra. Noen uker senere, akutt kraftig infeksjon igjen. Ble dessverre så dårlig at hun måtte reise videre til hundehimmelen. Tragisk! Bare 8 år gammel, burde fått vært med på 2-3 fine år til. Milla har fått være med på mange fine rype- og skogsfugljakter. Snill som dagen var lang og en favoritt for mange.


Jaktprøveresultater:

21.03.15 - Rjukan - Høyfjell - 1AK

Camilla jakter meget godt i noe kupert terreng i vekslende vind i god kontakt med fører. I senere slipp observeres det rype i området der Camilla befinner seg og hun er rolig i situasjonen. Senere stand, en lang avanse som igjen går til en stilfull stand, reiser djervt presist rype. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder OK. Camilla jakter fremragende dagen gjennom og viser seg som en fremragende søker og fuglebehandler som det er en stor glede å tildele 1 premie AK. Apportbevis fremvist. 60min. Jaktlyst 5, Fart 5, Selvst.6, Søksbr.4, Reviering 4, Samarb 4, Presisjon 4, Reising 6.


Utstilling 25.05.14 - Drammen

56cm. Under middels stor. Flott hode, korrekt bitt, god hals, harmonisk kropp, god over- og underlinje, tilstrekkelig vinklet, meget gode bevegelser, parallell for og bak, korrekte farger + tegninger, god pels, godt gemytt. Korrekte tenner og bitt. Noe mer kroppsmasse ønskes. Very Good, 3 konk.

 


s5 logo

Søndre Eggevei 4
3404 Lier

 
922 64 939